Om een indruk te krijgen van de kwaliteit en stijl van een coach is de kortste weg om te horen wat anderen, die een traject hebben doorlopen, er van vonden.

Onderstaand een greep uit de belevingen van mijn klanten.

Een coachingstraject kenmerkt zich door vertrouwelijkheid. Daarom zijn de namen fictief.
Mocht u in contact willen komen met één van mijn klanten, dan kan ik daar natuurlijk altijd voor zorgen. Vaak levert een (telefoon)gesprek heel veel informatie op.

De ervaring van Robert

“Ik heb Lauren gevraagd mij te helpen bij het verbeteren van mijn communicatie. Ik was daar vaak onzeker over en reageerde in gesprekken nog wel eens te zwart-wit. In het traject met Lauren is veel aandacht besteed aan overtuigen, houding en nonverbale communicatie. Het heeft me meer geholpen dan ik zelf had gedacht. Ik ben me bewuster van hoe ik overkom bij anderen en kan mijn gedrag beter sturen”.

Bij het traject van Robert is gebruik gemaakt van het Kernkwadrant van Ofmann, dat helpt bij het helder maken van persoonlijke kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën.

De ervaring van Simone

“Ik heb Lauren benaderd om meer helderheid te krijgen over mijn houding op het werk en mijn loopbaan. Lauren daagt je op een zeer prettige manier uit om na te denken over je doelen en de drempels die je daarvan weerhouden. Ze daagt niet alleen uit, maar reikt je ook de juiste handvatten. Dit heeft mij enorm geholpen om interne overtuiging te vinden en de gewenste stappen te kunnen nemen. Ik ben Lauren zeer dankbaar!”.

De ervaring van Marjolijn

“Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen om assertiever te worden en steviger. Met de hulp van Lauren ben ik gaan zien dat ik in bepaalde situaties bang ben tekort te schieten. Daardoor laat ik me nog wel eens afbluffen door anderen. Lauren heeft me in rollenspellen geleerd hoe ik mezelf kan blijven en toch krachtig en zeker over te komen. Ze heeft me zelfs meegenomen naar een sportschool waar ik moest boksen. Dat maakte veel duidelijk. Ik was bang om te slaan. Nu niet meer!”.
Bij de coaching is gebruik gemaakt van de Logische Niveaus van Robert Dilts. Deze methode helpt om mensen vertrouwd te maken met het gedrag dat ze eigenlijk zouden willen vertonen.